Ica Maxi är en av Motala Fontänhus största sponsorer
bild
Ica Maxi är en av Motala Fontänhus största sponsorer

Sedan december 2017 så är ICA Maxi i Motala en av Motala Fontänhus största sponsorer. Vi är väldigt tacksamma för det och det innebär bland annat att vi har möjlighet att ha ett subventionerat socialt program på måndagskvällar och första söndagen varje månad. Det är ett viktigt inslag i Fontänhus-modellen för att främja social gemenskap och motverka att man isolerar sig.

Det senaste som vi gjorde var en spelkväll måndagen den 28 januari då vi spelade sällskapsspel och åt varma mackor. Vi var 8 stycken glada människor som umgicks och hade det trevligt.

Vi har även öppet alla större högtider och ibland firar vi även andra begivenheter. Tack vare stödet från ICA Maxi kan vi erbjuda alla medlemmar en subventionerad måltid som vi lagar tillsammans. Senast hade vi öppet på nyårsafton då 11 glada medlemmar tillsammans lagade och avnjöt en tre-rätters måltid. Nyårsmenyn bestod av räkcocktail till förrätt, laxsida i ugn till huvudrätt och en citronrulltårta till dessert.

 

Vi vill gärna ge något tillbaka och det kan vi göra genom att be er att handla på ICA Maxi. Ett bra sätt där ni både sparar pengar och samtidigt skänker pengar till Motala Fontänhus är att använda er av länkarna som finns på den här hemsidan, varje klick på ICA Maxi:s länkar genererar 20 kronor i sponsring från ICA Maxi till Motala Fontänhus!

På bilden ser ni hur 20 glada medlemmar avnjuter en tre-rätters middag på Nobeldagen!

Kommentera
0 Kommentarer
loading...